Telafer Anaokulu


Vizyon: Çocukların gelişim özelliklerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığının Okul Öncesi Eğitim Programı çerçevesinde, evrensel, bilimsel, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, özgünlüğü ve yaratıcılığı destekleyen bir eğitim anlayışıyla kendini tanıyan, sorunlara çok yönlü bakabilen, araştıran, tasarlayan, sorgulayan, üreten, yaparak ve yaşayarak öğrenen, milli ve manevi değerlerine sahip çocuklar yetiştirmek. Sevgi dolu bir ortamda pozitif bakış açısına sahip okul paydaşındaki her bir bireyin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, aile ve toplum katılımına verdiği önem ile tanınan bir eğitim kurum olmaktır.

Misyon: Kendi düşüncelerini rahat bir şekilde ifade edebilen, doğayı koruyan, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan, paylaşımcı, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösterebilen, öğrenmeye ve gelişmeye açık, kendini gerçekleştirebilen, geleceğe umutla bakabilen ve en önemlisi mutlu bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: DERS BAŞLAMA:8.50 DERS BİTİŞ:13.50
Isınma: KALORİFER-DOĞAL GAZ
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - (0332)3750122

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://telaferanaokulu.meb.k12.tr

Adres - ALAKOVA MAH. 15343. SK. İLKOKUL BLOK NO 21 MERAM / KONYA

Öğretmen :5
Öğrenci :109
Derslik :4
Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri -

Adres - ALAKOVA MAH. 15343. SK. İLKOKUL BLOK NO 21 MERAM / KONYA

Ulaşım YENİ MERAM SANAYİ YAKININDADIR. KÜLTÜR PARKTAN GEÇEN 93 - 124 VE 125 NUMARALI OTOBÜSLER İLE ESKİ GARAJDAN KALKAN KARAMAN YOLU PARSELLER ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık ŞEHİR MERKEZİNE UZAKLIĞI YAKLAŞIK 13 KİLOMETREDİR.